Origo Work support

Hjælp, tips og support til Origo Work

Vi har samlet nogle af de spørgsmål vi ofte støder på i forbindelse med Origo Work.

Hvordan logger jeg på min nye Origo Work-konto?

Du logger på Origo Work og læser din email, osv. på adressen: work.origo.io

I forbindelse med at du er blevet oprettet som ny Origo Work-bruger, er du blevet tildelt en emailadresse og et password af den person i din virksomhed, der administrerer jeres email. Du skal bruge din emailadresse og dit password, for at logge på Origo Work.

Hvordan administrerer jeg mit nye Origo Work-domæne?

Du administrerer dit Origo Work-domæne, opretter brugere, osv. på adressen: https://work.origo.io/admin

Hvordan henter jeg min post med pop3 eller imap4

Udover webmail på https://work.origo.io/ kan du få adgang til dine mails i din mailklient (Outlook, Thunderbird, Mail.app, mf) via POP3 eller IMAP4.

Når du tilføjer en mailkonto i din mailklient (se dokumentation for din mailklient) skal du bruge følgende oplysninger:

• Server til indgående post (POP3/IMAP4): work.origo.io
  • Brugernavn: <din@emailadresse>
  • Adgangskode: <din_adgangskode>

Derudover skal du benytte krypteret forbindelse (enten SSL eller TLS)

Vi anbefaler kraftigt at du benytter IMAP4 fremfor POP3, da du hermed stadig vil have adgang til alle dine mails via webmailen på: https://work.origo.io.