Værdier

Man tager en tidligere chokoladefabrik. En flok nørder med hang til open source. Et par kasser frugt, godt med kaffe og en dosis udfordrende opgaver.

Når de fysiske rammer er i orden, er det lettere at håndtere en travl hverdag. Vi har indrettet os i to etager på toppen af en tidligere chokoladefabrik i hjertet af Århus. Her er højt til loftet, frisk frugt, god kaffe, en afslappet stemning og plads til forskellighed.

 

Frihed

Cabo er en åben arbejdsplads. Her er ingen fastlåste kommandostrukturer og stram topstyring. Vi prøver at undgå stress og urimelige deadlines. Med spændende og udfordrende opgaver, forsøger vi at stimulere alle til at yde deres bedste og forventer, at medarbejderne selv er i stand til at strukturere deres tid – både på arbejdet og i fritiden.

 

Forskellighed

Forskellighed fremmer den fælles præstation. Vi sætter pris på individualitet og anerkender det potentiale, der ligger i vores forskelligheder. Vi arbejder selvstændigt og sammen, mod fælles mål. Køn, afstamning, politisk overbevisning og religion er uden betydning i ansættelsen. Vi vurderer og belønner medarbejdere ud fra færdigheder og resultater.